فهرست مطالب

بخش آغازین

خودرو فولکس واگن مدل id.5 عضو جدید فولکس واگن از خانواده محصولات برقی و ID می‌باشد که با معرفی این کراس‌اوور که در دو نسخه استاندارد و GTX با سه تریم و سه پیشرانه متفاوت ارضه می‌شود.

فولکس واگن مدل id.5
فولکس واگن مدل id.5

طراحی فولکس واگن مدل id.5

در پخش طراحی، فولکس واگن مدل id.5 کاملا مشابه به id.4 است که تنها تفاوت آن شیب روی سقف این خودرو است که آن را متمایز می‌کند. نکته جالب توجه اینجاست که فاصله بین محوری و فاصله طول بدنه این خودرو کاملا با خودرو id.4 مشابه است.

در جلو: این کراس‌اوور برقی از طراحی مشابه دیگر خودرو‌های فولگس واگن استفاده کرده است که با نگاهی کوتاه متوجه این شباهت می‌شویم. در جلو پنجره فولکس واگن مدل id.5 LED هایی نواری‌شکل می‌بینیم که به هم پیوسته هستند که البته در نسخه معمولی این خودرو مه‌شکنی نمی‌بینیم و تنها گلگیر جلوی بزرگی به رنگ مشکی وجود دارد که در نسخه دوم آن به مه‌شکن از نوع LED وجود دارد که ظاهر آن را متمایز می‌کند.

در عقب: id.5 از یک باله بزرگ بهره می‌گیرد که به چسبنده‌گی و آیرودینامیکی بودن فولکس واگن مدل id.5 بسیار کمک می‌کند. در نسخه معمولی id.5 نیز LED های به هم پیوسته وجود دارد که فاقد مه‌شکن می‌باشد ولی در نسخه دوم آن دو مه‌شکن جانبی کوچک نیز وجود دارد که ظاهر خود را متمایز می‌کند.

طراحی داخلی 

در داخل، id.5 از همان پلتفرم قبلی خودروهایش استفاده کرده که در فولکس واگن مدل id.5 با بهره‌گیری از دو صفحه نمایش کوچک و بزرگ، یکی برای صفحه کیلومتر و دیگری که برای اطلاعات سرگرمی و تفریحی و البته فنی استفاده می‌شود. فوکس واگن برای طراحی داخلی فولکس واگن مدل id.5 از یک نوار رنگی زیبا استفاده کرده است و در سرتاسر این خودرو دیده نمی‌شود و فقط در بخش جلویی این خودرو به کار گرفته شده است. (طراحی id.5 به خصوص طراحی داخلی آن کاملاً مشابه با id.4 می‌باشد. که این شباهت را می‌توان در صفحه نمایش و جلو داشبورد این خودرو مشاهده کرد.)

فولکس واگن id.5 نیز همان‌طور که از خودروهای امروزی انتظار می‌رود، از انواع سیستم‌های کمک راننده و امکانات رفاهی نیز بهره می‌برد، از جمله آنها می‌توان به: سیستم کروز کنترل تطبیقی، به روز رسانی از راه دور، هدآپ دیسپلی (واقعیت افزوده)، دستیار حفظ حرکت بین خطوط و گرمکن صندلی بهره می‌برد. فولکس واگن id.5 به واسطه ضریب‌درگ ۰.۰۲ واحدی id.5 که باعث بهبود آن به نسبت id.4 به ۰.۲۶ رسیده است که این ضریب‌درگ به واسطه طراحی سقف آن به وجود آمده است.

البته که همین عامل سبب شده تا فضای بار id.5 نسبت به id.4 کاهش یابد، به طوری که فضای بار id.5 ۵۴۹ لیتر که با تا شدن صندلی‌های عقب در این خودرو به ۱۵۶۱ لیتر می‌رسد. اما این اعداد در id.4 به ۸۴۸ لیتر که با تا شدن صندلی‌های عقب به ۱۸۱۷ لیتر می‌رسد.

فولکس واگن مدل id.5

مشخصات فنی فولکس واگن مدل id.5

فولکس واگن مدل id.5 روی پلتفرم MEB ساخته شده است که برخلاف id.4 تنها از یک باتری با خروجی ۷۷ کیلووات‌ ساعت استفاده می‌کند. این کراس‌اوور برقی در سه مدل مختلف با نام‌های id.5 پرو، id.5 پرو پرفورمنس و id.5 GTX عرضه می‌شود که البته بسته به نوع آنها پیشرانه آنها نیز متفاوت خواهد بود.
فولکس واگن id.5 پرو و id.5 پرو پرفورمنس، هر دو از یک موتور الکتریکی استفاده می‌کنند که بر روی محور عقب نسب شده است.

حداکثر سرعت در این دو نسخه به ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد. پیشرانه id.5 پرو به ۱۷۱ اسب‌بخار و صفر تا صد آن نیز به ۱۰.۴ ثانیه می‌رسد. این درحالی است که در نسخه id.5 پرو پرفورمنس پیشرانه آن به ۲۰۱ اسب‌بخار می‌رسد و صفر تا صد را نیز در ۸.۴ ثانیه طی می‌کند. id.5 پرو پرفورمنس می‌تواند با یک بار شارژ کامل تا ۵۲۰ کیلومتر را طی کند.

اما id.5 GTX به دو موتور الکتریکی مجهز است که هر یک از آنها بر روی یکی از محور‌ها نسب شده است که آن را به خودرویی AWD (دو‌دیفرانسیل) تبدیل می‌کند. پیشرانه فولکس واگن مدل id.5 ۲۹۵ اسب‌بخار اعلام شده است که صفر تا صد را در ۶.۳ ثانیه طی می‌کند.‌ حداکثر سرعت این خودرو با ۲۰ کیلومتر افزایش به ۱۸۰ کیلومتر می‌رسد که با حداکثر توان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پیمایش ۴۸۰ کیلومتر این خودرو را به یک کراس‌اور میان رده تبدیل می‌کند.

سخن پایانی

در پایان، این کراس‌اوور الکتریکی، می‌تواند یک خودروی میان‌رده‌ی مناسب برای خانواده‌ها و کارهای روزمرگی مناسب باشد، البته که هنوز قیمت فولکس واگن مدل id.5 اعلام نشده است و هنوز نمی‌توان نظر قطعی خودرو را برای id.5 ابدا‌ع کرد اما می‌توان روی آن مانور داد. (هنوز از طرف فولکس واگن قیمتی برای این کراس‌اوور الکتریکی مشخص نشده است.)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *