فهرست مطالب

بخش آغازین

خودرو هوندا ens1 یک کراس‌اوور کاملاً برقی است که تا پایان سال شاهد وارد شدن هوندا ens1 توسط معین خودرو ایرانیان و اورین خودرو هستیم. کراس‌اوور کاملا برقی، با قوای محرکه و پیشرانه قدرت‌مندی تولید شده و به دست مردم می‌رسد. هوندا ens1 در واقع همان نسخه برقی شده هوندا HR_v یا همان هوندا وزل است که در سال ۲۰۲۱ به کمک شرکت دانگ‌فنگ این کراس‌اوور برقی کوچک و جمع جور ساخته و وارد بازار‌های چین شد.

به همین ترتیب هوندا ens1 به وسیله شرکت دانگ‌فنگ چین ساخته شده که با پشتیبانی و نظارت کامل شرکت هوندا به عرضه می‌رسد و از آن طریق به بازار‌های بریتانیا و حتی اورپا تحویل داده می‌شد. هوندا ens1 در بازارهای اورپا با نام هوندا eny1 شناخته می‌شود و در دو تیپ متفاوت به فروش می‌رسد.

ورود خودرو های فولکس واگن مدل ID.4 Crozz  و ائودی Q4 50 e-tron و ائودی مدل Q5 و هوندا ENS1 و Luna GRE و kmc مدل EJ7 و HONGQI مدل EQM5 و Sinogold مدل Tango 5 به ایران قطعی شده است و قابل خریداری می‌باشند. برای اطلاع از قیمت و دیگر اطلاعات این خودرو ها با کلیک بر روی اسم هر کدام از خودرو ها میتوانید بررسی آن را مشاهده کنید. تیم باتاها تمامی این خودرو ها را مورد بررسی قرار داده تا شما انتخاب راحت تری داشته باشید.

هوندا ens1
هوندا ens1

طراحی هوندا ens1

در بخش طراحی، شرکت دانگ‌فنگ همان طراحی سنتی و مدرن چینی را رعایت کرده و ظاهری ساده و جدیدی برای هوندا ens1 رقم زده‌ است. این خودرو در طول، عرض، ارتفاع و فاصله بین محوری به ترتیب ۴۳۸۷ ، ۱۷۹۰ ، ۱۵۸۴ و ۲۶۰۷ میلی‌متر است. (وزن این کراس‌اوور برقی به ۱۷۳۰ کیلوگرم می‌رسد.

در جلو ens1 طراحی راضی‌کننده‌ای دارد که با پلاستیک مشکی پیانویی و کروم‌کاری جذاب باعث شده این خودرو را لوکس و زیبا نشان دهد. جلو پنجره یکنواخت که درچه شارژ خودرو در جلوی آن قرار دارد نشان دهنده برقی بودن این خودرو می‌باشد، در زیر آن یک دریچه کوچک جهت خنک کردن موتور الکتریکی و دیگر اجزای خودرو تحویه شده است. خودرو هوندا ens1 از چراغ‌های به نسبت نازک، با گرافیک‌بالا، مه‌شکن‌های افقی و دیگر اجزای مختلف تشکیل شده که آن را متمایز می‌کند.

در عقب خودرو هوندا ens1 از LED های نازک و متصل به یکدیگر استفاده کرده است که امروزه در اکثر خودروها دیده می‌شود. در نمای عقب این خودرو نیز، از پلاستیک‌های مشکی پیانویی و کروم‌کاری‌های براقی را می‌بینیم که در قسمت جلویی نیز استفاده شده است. هوندا برای قسمت عقبی این خودرو نیز یک دفیوزر بزرگ را می‌بینیم که دو مه‌شکن کوچک نیز در آن مجهز شده است. ظاهر کلی این خودرو به واسطه قوس سقف و شیشه عقب آن، به شکل کوپه درآمده است که ظاهر آن را جذاب تر می‌کند.

طراحی داخلی هوندا ens1

خودرو هوندا ens1 همان‌طور که انتظار می‌رود دارای انواع سیستم‌ کمک راننده و امکانات رفاهی است. از جمله آنان که به گفته معین خودرو با آن امکانات وارد بازار ایران می‌شود، می‌توان به سیستم کروز کنترل، رادار هشدار برخورد از جلو، اتوهلد، ترمز پارک برقی، سنسور پایش وضعیت راننده، حسگرهای پارک جلو و عقب، سقف پانوراما (دو تیکه)، پشت‌آمپر دیجیتالی، صفحه نمایشگر ۱۵.۴ اینچی، ایربگ‌های جلو و… اشاره کرد.

همچنین صندوق عقب هوندا ens1 حجمی به اندازه ۶۹۰ لیتر دارد که در این کلاس خودرو مناسب و جادار به حساب می‌آید. درکل، این خودرو از متریال و سطح کیفی متوسط رو به بالا بر خوردار است که به نسبت دیگر رقبای این خودرو حس بهتری می‌دهد‌. صندلی‌های این خودرو نیز تقریباً جادار و مناسب تهویه شده‌اند به گونه‌ای که افراد با قد حدود ۱۸۰ سانتی‌متر می‌توانند بدون مشکل جدی در صندلی‌های ردیف دوم بشینند.

هوندا ens1

مشخصات فنی هوندا ens1

خودرو ens1 تنها از یک موتور الکتریکی بهره می‌برد. این موتور که برای محور جلو مجهز شده است می‌تواند تا ۲۰۱ اسب‌بخار قدرت و ۳۱۰ نیوتن‌متر گشتاورد تولید کند. این خودرو از گیربکس تک سرعته نیرومندی بهره می‌برد که شتاب لحظه‌ای و خوبی را به راننده القا می‌کند. همچنین این خودرو می‌تواند صفر تا صد را تنها در ۷.۶ ثانیه طی کرده و تا حداکثر ۱۶۰ کیلومتر بر ساعت برسد.

هوندا وزل از یک مجموعه باتری لیتیومی محمبوب بهره می‌گیرد که می‌تواند تا ۶۸.۸ کیلووات ساعت نیرو تولید کند. در مجموع این کراس‌اوور می‌تواند با یکبار شارژ کامل تا ۵۱۰ کیلومتر را طی کند، که برای سفرهای نسبتاً طولانی و یا برای ترددهای درون شهری مناسب باشد. برای شارژ، تو پورت در قسمت جلویی هوندا ens1 وحود دارد که یکی از آنان برای شارژ خانگی (AC) و دیگری برای شارژ سریع (DC) تعبیه شده است. شما می‌توانید با شارژ خانگی این خودرو را در مدت زمان ۹.۵ الی ۱۰ ساعت کامل شارژ کنید، اما این در این صورت است که با شارژ سریع این خودرو می‌تواند در ۴۰ دقیقه از ۳۰ به ۸۰ درصد شارژ شود.

امکانات ایمنی و رفاهی

از جمله امکانات ایمنی هوندا وزل برقی می‌توان به سیستم ترمز اضطراری، شش کیسه هوا، رادار نقطه کور، رادار خط خوان، سامانه کمک به حرکت در سربالایی، اخطار برخورد از جلو، سامانه کنترل الکتریکی و… اشاره کرد.

اما از جمله امکانات رفاهی هوندا ens1 می‌توان به کمک فرمان برقی، کروز کنترل تطبیقی، دوربین عقب، دوربین ۳۶۰ درجه (در نسخه فول آپشن)، سنسور عقب، سنسور باران، نور بالا اتوماتیک، درصندق عقب برقی، شیفتر پشت فرمان بازیافت انرژی، نمایشگر لمسی، تحویه اتوماتیک، سقف پانوراما دو تیکه با سایه‌بان دستی، سیستم صوتی پیشرفته (در نسخه فول آپشن)، دوربین عقب برای آینه مرکزی، شارژر وایرس (شارژ بدون سیم تلفن همراه)، تنظیم حالت رانندگی، رینگ آلومینیومی، کلید استارت، نورپردازی کابین، گرمکن صندلی شاگرد و راننده، صندلی برقی، متریال و مونتاژ متوسط رو به بالا و… نیز جزو امکانات رفاهی خودرو هوندا مدل وزل برقی می‌باشد.

از جمله مزایا هوندا ens1 می‌توان به شتاب خوب، طراحی مناسب، هزینه کم نگهداری، امکانات رفاهی مناسب و زیاد، ایمنی خوب، کیفیت مونتاژ و متریال بالا اشاره کرد اما ورود این خودرو به ایران نیز معایبی دارد که از جمله آنها می‌توان به نبود جایگاه‌های شارژ سریع DC به صورت گسترده در سطح شهر اشاره کرد.

رقبای هوندا ens1 و سخن پایانی

از رقبای مستقیم هوندا ens1 می‌توان به کیا EV6، تویوتا bzx4 و نیسان آریا اشاره کرد که احتمال حضور این خودروها در ایران کم نیست. اگر در زیر ساخت‌ خودروهای برقی در ایران بهبود یابد و مردم نیز از این مسئله استقبال کنند، بعید نیست که این خودروها را نیز در ایران ببینیم که از جمله رقبای خودرو‌ ens1 نیز است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *