فهرست مطالب

ایران خودرو مدل تارا برقی

بخش اغازین

زمانی که ایران خودرو مدل تارا برقی به عرضه گسترده برسد می تواند به آلودگی های تهران کمکی عظیم و مفید کند. این کمک می تواند جان خیلی از هموطنان ما که هر روزه بر اثر آلودگی اتفاقی برایشان می افتد را بهبود ببخشد. این فعالیت مفید علاوه بر استان تهران بر تمامی مناطق ایران تاثیری مثبت خواهد داشت. این ماشین وقتی آلودگی را کم کند، تعطیلی مدارس و ادارات و … نیز به حداقل ممکن میرسد.

مشکلات تولید تارا برقی در ایران

آبان 1400، آقای خسروی مدیر عامل جکتو ضمن اشاره به ساخت نسخه آزمایشی تارا برقی در تابستان 1400، حالا خبر داده که تولید نسخه صنعتی آن نیز آغاز شده و تا پایان سال جاری، رونمایی خواهد شد. البته آقای خسروی این نکته را هم گفت که تولید زیاد و فروان و انبوه ایران خودرو مدل تارا برقی، فقط در صورت فراهم شدن زیر ساخت های شهری، ارادئه تهسیلات خرید و اکانات لازم برای ساخت، امکان پذیر است. طبق آخرین خبر های موجود، تارا برقی می تواند در هر بار شارژ شدن تا حدودا 300 کیلومتر پیمایش داشته باشد.

همچنین شتاب آن کمتر از 10 ثانیه خواهد بود و حداکثر سرعت تارا برقی 140 کیومتر بر ساعت خواهد بود.

ایران خودرو مدل تارا برقی
ایران خودرو مدل تارا برقی

رونمایی تارا برقی در بهمن 1400

تیر 1400، نسخه آزمایشی تارا برقی در بهمن 1400 رونمایی شد. این خبر ها را آقای خسروی داده است و اطلاعاتی نیز داده است، که مهم ترین آن این است که ایشون گفته اند؛ پلتفرم برقی جکتو، امکان استفاده در تمامی محصولت بنزینی ایران خودرو را دارد. لذا در پاییز 1400 ابتدا روی خودرو تارا ایران خودرو نصب شده و این ماشین برقی به نما تارا ایی وی را به ما تحویل داده است.

آقای خسروی اطلاعات مهمی دیگر نداده است بجز یک خبر جالب که این خبر این است که، ظاهر داخلی و خاجی تارا برقی به دست شرکت جکتو سپرده شده است و یک ظاهر جدید احتمالا در پیش رو باشد. اما تا به الان ظاهرا فقط ظاهر داخل کابین تفاوتی پیدا کرده است نه ظاهر بیرونی ماشین، در نتیجه باید منتظر عرضه رسمی ماشین تارا ایی وی باشیم.

 

اطلاعات کلی ایران خودرو مدل تارا برقی

در شهریور 1401، شرکت ایران خودرو در مراسمی، با حاضر بودن مدیران بالا رده و ارشد و بیشتر رسانه های ملی، محصول جدید خود را رونمایی کرد. این محصول نسخه برقی سدان تارا است که به اسم ایران خودرو مدل تارا برقی معروف شده و همه این ماشین را با این نام می شناسند. ایران خودرو مدل تارا برقی، اولین خودرو و محصول برقی شرکت ایران خودرو است که در آینده نه چندان دور وارد بازار می شود. عرضه خودرو های الکتریکی، نیاز به همراهی ارگان ها و ایجاد زیر ساخت های برای عرضه گسترده لازم است مانند جایگاه های شارژ این خودروی برقی یک از مواردی است که می توان به آن اشاره کرد.

علاوه بر این موضوعات بحث مهمی است که آن این است که باید فرهنگ سازی های استفاده از خودرو های برقی را در جامعه رواج دهیم. این به دو شکل صورت می گیرد ، اول مسئولین باید این را در جامع رواج دهند، و سپس بر عهده مردم هست که این توصیه ها و سخنان را گوش دهند و از آنها نهایت بهره مفید را ببرند. ساخت و اراده ایران خودرو مدل تارا برقی، با فعالیت های بی حد جامع شرکت تحقیق و توسعه فناوری خودرو یا جکتو، از زیر مجموعه های ایران خودرو، مسیر شده است. بخش تولید الکتروموتور این خودرو بر عهده شرکت های موتورژن و رادسا و طراحی و ساخت پک باتری با شرکت صبا باتری هست.

آقای کیوان وزیری؛ مدیر عامل شرکت تام ایران خودرو، در مراسم رونمایی از محصول جدید، به سرمایه گذاری 400 میلیارد دلاری در کشور های جهان اشاره کرد که نیمی از این سرمایه گذاری، توسط شرکت های چینی حاضر در دنیا انجام شده است. وی تارا برقی را محصولی دانش بنیان و سود رسان معرفی کرد و افزود که دو قطعه بسیار مهم ماشین های برقی، باتری و درایو این ماشین های برقی حاضر هست و امیدوار است که از سال آینده تولید دو بخش در کشتو انجام گردد.

آقای وزیر درباره زیر ساخت خودروهای برقی با حمایت و پشتیبانی وزارت صمت در کشور نیز امیدوار است. وی همچنین افزود که تیراژ خودرو تارا برقی پنج هزار دستگاه بوده و احتمالا بخش تاکسی ها اولین بازار هدف این خودرو برقی به نام تارا ایی وی خواهد بود.

طراحی

طبق تصاویر منتشر شده از نسخه اولیه تارای برقی توسط جتکو از نظر ظاهر این خودرو تفاوتی با تارای معرفی شده توسط ایران خودرو ندارد. در نمای جلو همان طراحی تارا با چراغ هایی کشیده و جلو پنجره ای بزرگ با نشان ایران خودرو قرار دارد که در زیر چراغ ها و روی سپر، چراغ های روز به همراه مه شکن های دایره ای شکل قرار دارد.

مشخصات فنی

بخش درایو توسط پرتو صنعت و مانا، شارژ و مبدل دی سی دی سی بر عهده شرکت فرزانگان بوده و سیستم مدیریت حرارتی ایران خودرو به صورت مشترک بر عهده دانشگاه صنعتی شریف، رایزکو، کوشش رادیاتور و سندن انجام شده است. تارا برقی از یک موتور برقی نیور می گیرد و خروجی حداکثر 160 اسب بخار قدرت و گشتاور 300 نیوتن متر را ارائه می دهد.

این خودرو در مدت 9 ثانیه از سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت می رسد. حداکثر سرعت لحظه ای تارا برقی 140 کیلومتر بر ساعت اعلام شده است. باتری تارا برقی، در زمان کمتر از سی دقیقه و با شارژر خانگی در ده ساعت، به صورت کامل شارژ می شود.

سخن نهایی

قیمت تارا برقی هنوز به طور رسمی اعلام نشده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *